Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Βηθλεέμ": If I want to whistle, I whistle (Όταν θέλω να σφυρίξω, σφυρίζω)


Από σήμερα Πέμπτη 14/7/2011 και μέχρι και το Σάββατο 16/7/2011 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, και ώρα 21.30 θα προβάλλεται η ταινία: If I want to whistle, I whistle (Όταν θέλω να σφυρίξω, σφυρίζω)

Ο 18χρονος Silviu  τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων, ενώ του απομένουν μόνο πέντε ημέρες για να αφεθεί ελεύθερος. Οι τελευταίες πέντε όμως αυτές ημέρες μοιάζουν με έναν ατέλειωτο εφιάλτη, όταν η μητέρα του εμφανίζεται μετά από απουσία χρόνων για να πάρει μαζί της στην Ιταλία τον μικρό του αδερφό, που ο Silviu έχει μεγαλώσει σαν γιό του. Παράλληλα, στη ζωή του Silviu, εμφανίζεται η Ana, μία όμορφη συνομήλική του που εργάζεται σαν κοινωνική λειτουργός. Με πολύ έντονα συναισθήματα για την κοπέλα και τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα, ο Silviu οδηγείται σιγά-σιγά στα άκρα.
 
Γενική Είσοδος 5 ευρώ / Φοιτητικό-Μαθητικό-Πολυτεκνικό-Κάρτα Ανεργίας 3 ευρώ
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...