Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ: Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ


Συνεχίζετε για τέταρτη εβδομάδα η επιτυχημένη παράσταση "Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ" από το Θέατρο Κρήτης.

Στο έργο παρακολουθούμε την ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που ζουν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι κάπου στην ελληνική επαρχία. Αθώοι και ένοχοι, φταίχτες και μη, θρυμματίζονται σαν κρύσταλλα όταν αντιλαμβάνονται με τον πιο σκληρό τρόπο ότι οι πραγματικές προτεραιότητες της ζωής δεν παύουν να υπάρχουν ακόμα και όταν νοιώθουμε ότι έχουμε πιάσει πάτο.

Μέσα από τις δυνατές ερμηνείες και από την πλοκή του ίδιου του έργου δεν θα αργήσουμε να αντιληφθούμε πως η έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους αλλά και προς τους ίδιους μας τους εαυτούς, μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις, καμιά φορά καταστροφικές..!!

Ένα έργο του Γιάννη Ταϊπλιάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Μεταξάκη
Συντελεστές: Βαγγέλης Μαστορογιαννάκης, Κωνσταντίνα Σαρρή, Κατερίνα Παππά, Άνια Κουκάκη, Κωνσταντίνος Περρός, Τάσος Μαστορίδης.

Κουστούμια: Βεστιάριο ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Μεταξάκης
Επιμέλεια Αφίσας/Φωτογραφιών: Γιάννης Δημητράκης

Όσοι αγαπάτε το θέατρο θα μπορέσετε να το απολαύσετε, στην οδό Καπετάν Χαραλάμπη 1 (δίπλα στον ΟΤΕ) κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού παραστάσεων καλό θα ήταν όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν να έχουν κάνει κράτηση στο 2810 22 46 70.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ (RED SPARROW)

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είνα...