Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου-Le Herisson "Η γοητεία του σκαντζόχοιρου".




Στα πλαίσια του Φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πτυχιούχων Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Νομού Ηρακλείου σήμερα 29 Απριλίου στις 20.00  στην αίθουσα Ανδρόγεω προβάλλεται η ταινία Le Herisson "Η γοητεία του σκαντζόχοιρου".

Η Παλόμα, ένα 11χρονο κορίτσι ζει μια καθημερινότητα απίστευτης εσωτερικής και εξωτερικής βαρεμάρας, σχεδιάζοντας να βάλει τέρμα στη ζωή της την ημέρα των δωδέκατων γενεθλίων της. Αντλώντας νόημα και εντυπωσιασμένη από τη Φιλοσοφία και τις Τέχνες συλλογίζεται και προβάλει περίεργες έως και αστείες σκέψεις για τον κόσμο που την περιβάλλει. Καθώς πλησιάζει όμως η ημέρα της μεγάλης απόφασης η Παλόμα θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κάποια ευγενικά πνεύματα που κατοικούν σε σημεία του σπιτιού της και έναν  αινιγματικό γείτονα που θα την βοηθήσουν να αναρωτηθεί για τον απαισιόδοξο τρόπο που σκέφτεται.
  
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...