Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου: Στην καρδιά του χειμώνα (Winter's bone)


Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου προβάλει σήμερα 28/11/2011 σε 2 προβολές (20.30 και 22.30) στον κινηματογράφο Βιτσέντζο Κορνάρο την ταινία «Στην καρδιά του χειμώνα». 

Η ιστορία μιας 17χρονης κοπέλας που ήδη σηκώνει τα οικογενειακά βάρη, και αναγκάζεται ν’ αναζητήσει τον προφυλακισθέντα πατέρα της, ο οποίος έβαλε υποθήκη το σπίτι και το κτήμα τους προκειμένου να πληρώσει την εγγύηση. Αν δεν εμφανιστεί στο δικαστήριο για τη δίκη, το κορίτσι θα βρεθεί στον δρόμο μαζί με την άρρωστη μητέρα και τα δύο μικρότερα αδέρφια της. Ωστόσο, κανείς από τους συγγενείς και γείτονες της βυθισμένης στην παρανομία κοινότητας δε μοιάζει πρόθυμος να τη βοηθήσει να βρει τα ίχνη του.

Διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ντάνιελ Γούντρελ, το φιλμ απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ του Σάντανς, ενώ η ανερχόμενη 20χρονη Τζένιφερ Λώρενς ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα δραματικής γυναικείας ερμηνείας.
 
Πρωτ.: Τζένιφερ Λώρενς, Αϊζάια Στόουν, Άσλι Τόμσον, Γκάρετ
Ντίλαχαντ, Σέλεϊ Γουάγκενερ
Σκην.: Ντέμπρα Γκράνικ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...