Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Το Μίσος


Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται. 

Σήμερα Παρασκευή 20/7 στις 21.30 προβάλεται η ταινία του Ματιέ Κασοβίτς "Το Μίσος".


Τραυματισμένος από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης, ο Αμπντέλ μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στα προάστια του Παρισιού όπου ζει ξεσπούν ταραχές, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας αστυνομικός χάνει το περίστροφό του. Ο Βίνς, φίλος του Αμπντέλ, το βρίσκει και ορκίζεται στους δύο «κολλητούς» του, τον Σαίντ και τον Ιμπέρ, ότι αν ο Αμπντέλ πεθάνει, θα πυροβολήσει για εκδίκηση έναν αστυνομικό.

Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
 
 Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ (RED SPARROW)

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είνα...