Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Ran


Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται. 
Σήμερα Τετάρτη 18/7 στις 21.30 προβάλεται η ταινία του Ακίρα Κουροσάβα "Ραν".

Το ΡΑΝ είναι πραγματικά ένα επίτευγμα. Επικό, με απόθεμα ανθρωπιάς, εντυπωσιακό πέρα από κάθε συμβατική έννοια του εντυπωσιασμού και ταυτόχρονα λιτό και αυστηρό όσο οι κανόνες της ίδιας της ζωής ενός σαμουράι. Το σπουδαίο όσο και φιλόδοξο έργο του Κουροσάβα μοιάζει με απόσταγμα ζωής ενός σοφού ανθρώπου που γνώριζε ότι το όριο της ανθρώπινης δύναμης βρίσκεται πάντοτε μέσα μας.


Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Είσοδος Ελεύθερη.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ (RED SPARROW)

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είνα...