Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Αφήνοντας το Λας Βέγκας


Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται. 

Σήμερα Δευτέρα 13/8 στις 21.30 προβάλεται η ταινία "Αφήνοντας το Λας Βέγκας".
 
O Μπεν είναι αλκοολικός που φτάνει στο Las Vegas έχοντας ήδη έχει χάσει τη δουλειά και όλα του τα υπάρχοντα. Τελευταία του επιθυμία είναι να πεθάνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες καταναλώνοντας απίστευτες ποσότητες αλκοόλ. Στο Λας Βέγκας γνωρίζει την Σέρα, μια πόρνη. Ερωτεύονται και αποφασίζουν να μείνουν μαζί. Ο μοναδικός όρος είναι να μην του ζητήσει ποτέ να κόψει το ποτό. Κάτι στο οποίο εκείνη αρχικά συμφωνεί. Μια γλυκόπικρη ταινία για δύο απελπισμένους και συναισθηματικά στερημένους ανθρώπους που βρίσκουν για λίγο ένα παράθυρο στην ευτυχία. 

Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
 
Είσοδος Ελεύθερη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...