Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πάρε και εσύ μέρος στο Βρετανικό Ντοκυμαντέρ για τους Νέους της Ελλάδας !



Βρετανική ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ, γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ για τους νέους στην Ελλάδα και την κατάσταση της απασχόλησης και αναζητούν νέους και νέες, κατά προτίμηση πρόσφατους πτυχιούχους, για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, τις ελπίδες τους, την όποια απογοήτευσή τους καθώς και εάν έχουν επηρεαστεί σοβαρά από την οικονομική κρίση.


Η ομάδα ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, με την ελπίδα να βρουν νέους που να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να προσφέρουν μια ματιά στην καθημερινότητα της ζωή τους.


Η ομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες και αναζητά μορφωμένους νέους και νέες που επιθυμούν να μοιραστούν την ιστορία τους. Οι νέοι θα πρέπει να βρίσκονται ηλικιακά κοντά στα 20, που πήγαν στο σχολείο με την ελπίδα ότι μετά την αποφοίτησή τους θα βρουν ικανοποιητική εργασία, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν τα τεράστια εμπόδια που παρουσιάζονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.


Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο ντοκιμαντέρ επικοινωνήστε στο

mke@admin.teithe.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...