Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου: ΜΗΝΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ (ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ)


Όσοι θεατές επιθυμούν μπορούν με το εισιτήριο (ή κάρτα πολλών προβολών) για την πρώτη ταινία, να παρακολουθήσουν και τη δεύτερη της ημέρας. 


Σήμερα 28/03/2016

20:30 - ΑΝΤΙΚΕΣ ΦΙΝΤΕΛΜΑΝ - RESTORATION ( 2011, 105’)  
Μετά το θάνατο του συνεταίρου του, ο Γιάκοβ Φίντελμαν ανακαλύπτει ότι το κατάστημα με αντίκες και επισκευές παλιών αντικειμένων που διατηρεί, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αναγκάζεται να επανασυνδεθεί με το γιο του, ο οποίος προτείνει να δοθεί το κατάστημα για αντιπαροχή. Όμως ένας νέος μαθητευόμενος έχει μια ιδέα που γεννά ελπίδες. Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ιερουσαλήμ 2011, βραβείο Καλύτερης Ταινίας Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κάρλοβι Βάρι 2011. 

Σκην.: Γιόσι Μαντμονί
Πρωτ.: Χένρι Ντέιβιντ, Νέμο Κίμτσι, Ρουθ Μπουρεστάιν







22:30 - ΔΥΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ- 2NIGHT ( 2011, 87’)

Σε μια πόλη που οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, ένας άντρας και μια γυναίκα ψάχνουν το αδύνατο: μια θέση για παρκάρισμα. Η ιστορία δύο ανθρώπων που γνωρίζονται σε ένα μπαρ, θέλουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να παρκάρουν. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Οδησσού 2011, Βραβείο Κοινού Φεστιβάλ Ισραηλινού Κινηματογράφου Παρισιού 2011.

Σκην.: Ρόι Βέρνερ
Πρωτ.: Γιάρον Μπροβίνσκι, Κέρεν Μπέργκερ, Ομέρ Μπάρνεα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...