Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ: Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ


Σε ένα απομακρυσμένο σπίτι κάπου στην ελληνική επαρχία ζει μια ευκατάστατη χήρα με τα τρία παιδιά της, τη νύφη της και το υπηρετικό τους προσωπικό. Με αφορμή το νόθο παιδί το οποίο κατηγορούν την μοναχοκόρη της οικογένειας ότι κυοφορεί και καθώς από μέρα σε μέρα περιμένουν τον αρραβωνιαστικό της να επιστρέψει από το εξωτερικό, όλοι αγωνιούν για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και κυρίως τι θα ζητήσει ο Λοχαγός (αρραβωνιαστικός) σαν αντάλλαγμα για να δεχτεί το παιδί ως δικό του ή τι θα γίνει αν αυτός αρνηθεί και τους εγκαταλείψει. Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει όταν τα αγόρια της οικογένειας αρχίζουν να νοιώθουν ότι απειλείται η περιουσία που τους αναλογεί και το όνομα που τους άφησε ο πατέρας τους…

Μια καταπληκτική παράσταση, με ένταση, δραματουργία και αυθεντικότητα, που κρατούσε το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι την τελευταία στιγμή και με ηθοποιούς, που είχαν ενσαρκώσει πλήρως τους ρόλους τους!!!
 
Όσοι αγαπάτε το θέατρο να πάτε να το απολαύσετε, στην οδό Καπετάν Χαραλάμπη 1 (δίπλα στον ΟΤΕ) κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν ένα μήνα περίπου ενώ καλό είναι όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν να έχουν κάνει κράτηση στο 2810 22 46 70.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...