Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Βηθλεέμ": Κυνόδοντας


Από σήμερα Δευτέρα 18/7/2011 και μέχρι και την Τετάρτη 20/7/2011 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, και ώρα 21.30 θα προβάλλεται η ταινία: Κυνόδοντας.

'Για μένα το σπίτι μου είναι ο κόσμος όλος', θα μπορούσαν να ισχυριστούν κατά κυριολεξία τα τρία νεαρά παιδιά μίας οικογένειας που ζει απομονωμένη σε μία απόμερη μονοκατοικία. Στο σπίτι αυτό, η όποια γνώση για τον κόσμο ελέγχεται απόλυτα από τον πατέρα  και τη μητέρα, οι οποίοι για άγνωστο λόγο ανατρέφουν τα παιδιά τους αποκλειστικά εντός των ορίων του περιφραγμένου οικοπέδου της μονοκατοικίας, στο μοναδικό υποτίθεται χώρο όπου μπορούν να ζουν ασφαλείς. Ο μόνος άνθρωπος από τον έξω κόσμο που γνωρίζουν τα παιδιά είναι η Χριστίνα, την οποία ο πατέρας φέρνει στο σπίτι για να εκτονώνει τις σεξουαλικές ορμές του γιου. Η παρουσία όμως αυτού του 'εισβολέα' απειλεί να επιφέρει ραγδαίες αλλαγές στο φαινομενικά σταθερό και ελεγχόμενο σύμπαν του σπιτιού.
Σκληρή και ωμή η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που όμως κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερη ξενόγλωσση ταινία. 

Γενική Είσοδος 5 ευρώ / Φοιτητικό-Μαθητικό-Πολυτεκνικό-Κάρτα Ανεργίας 3 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...