Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Βηθλεέμ": Unmade Beds (Ξέστρωτα κρεβάτια)


Από σήμερα Πέμπτη 1/9/2011 και μέχρι και το Σάββατο 3/9/2011 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, και ώρα 21.00 θα προβάλλεται η ταινία Unmade Beds (Ξέστρωτα κρεβάτια).

Ο Axl, ένας νεαρός, αεικίνητος Ισπανός με τάσεις φυγής, βρίσκεται στο Λονδίνο, ψάχνοντας έναν πατέρα που ποτέ δεν γνώρισε. Χωρίς λεφτά, χωρίς όρεξη για δουλειά και με διάθεση μόνο για πάρτι κι ανέφελη διασκέδαση, βρίσκει στέγη σ' ένα πολυπολιτισμικό κοινόβιο στο κέντρο της μητρόπολης, γεμάτο με άλλα παιδιά σαν κι αυτόν, έτοιμα να γίνουν φίλοι του σε μια βραδιά, κολλητοί του μετά από δυο ποτά κι εραστές μετά από δυο ακόμα -όλοι τους πρόσωπα που θα έχουν ξεχαστεί μέχρι το επόμενο πρωί. Εκεί θα διασταυρωθεί ασυναίσθητα με τη Vera, μια γλυκιά, μυστηριώδη Βελγίδα, που βρίσκεται περιπλανώμενη στο νυχτερινό Λονδίνο σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Οι ιστορίες τους, οι μικροπεριπέτειές τους κι οι ανησυχίες τους ξετυλίγονται παράλληλα, στον ίδιο χώρο, μα χωρίς να συναντιούνται. Οι δύο ταξιδευτές θα διασταυρωθούν τελικά, μέσα σ' ένα πανηγύρι από ανθρώπους, μουσικές, ξενύχτια, ποτά και χρώματα, και θα αφήσουν ένα αποτύπωμα ο ένας στον άλλον, ανεξίτηλο όσο και αδιόρατο, όταν ένα ζαλισμένο βράδυ θα συναντηθούν, κρυμμένοι πίσω από μάσκες και αλκοόλ.
 
Πηγή: cretevents.gr
 
Γενική Είσοδος 5 ευρώ / Φοιτητικό-Μαθητικό-Πολυτεκνικό-Κάρτα Ανεργίας 3 ευρώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...