Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Βηθλεέμ": Periferic (Στις Παρυφές)


Από σήμερα Δευτέρα 5/9/2011 και μέχρι και την Τετάρτη 7/9/2011 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, και ώρα 21.00 θα προβάλλεται η ταινία: Periferic (Στις Παρυφές).

Η Ματίλντα έχει στη διάθεσή της μία μέρα. Είκοσι τέσσσερις ώρες μέσα στις οποίες πρέπει, αφού πάει με ειδική άδεια στην κηδεία της μητέρας της, να επιστρέψει στη φυλακή όπου εκτίει την ποινή της. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, η σκληροτράχηλη, αποφασισμένη Ματίλντα συναντά και ζητά μια χάρη από τον αδελφό και την απρόθυμη κουνιάδα της, και όταν εκείνοι αρνιούνται να τη βοηθήσουν, στρέφεται στον πρώην φίλο και προαγωγό της. Οι σκοποί της Ματίλντα δεν είναι ποτέ ξεκάθαροι, αλλά τα βήματά της είναι σίγουρα (όπως και η γεμάτη αυτοπεποίθηση ερμηνεία της Aνα Ουλάρου στον πρωταγωνιστικό ρόλο), σ' αυτήν την ιστορία αναζήτησης μιας νέας ζωής, που ορίζεται από γρήγορες κι αμετάκλητες αποφάσεις.
 
Πηγή: cretevents.gr

Γενική Είσοδος 5 ευρώ / Φοιτητικό-Μαθητικό-Πολυτεκνικό-Κάρτα Ανεργίας 3 ευρώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...