Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου: Ο ΘΕΙΟΣ ΜΠΟΥΝΜΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ(LOONG BOONMEE RALEUK CHAT)


Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου προβάλλει σήμερα 6/2/2012 σε 2 προβολές (20.30 και 22.45) στον κινηματογράφο Βιτσέντζο Κορνάρο την ταινία «Ο θείος Μπούνμι θυμάται της προηγούμενες ζωές του».

Ο Θείος Μπούνμι, που υποφέρει από οξεία νεφρική ανεπάρκεια, επιλέγει να περάσει τις τελευταίες μέρες του στην εξοχή παρέα με αγαπημένους του ανθρώπους. Μένει έκπληκτος όταν εμφανίζεται μπροστά του το φάντασμα της πεθαμένης γυναίκας του που σκοπό έχει να τον φροντίσει, ενώ και ο χαμένος από καιρό γιος του επιστρέφει στο σπίτι σε άυλη μορφή. Διερευνώντας τους λόγους της αρρώστιας του, ο Θείος Μπούνμι κατευθύνεται στη ζούγκλα μαζί με την οικογένειά του έχοντας ως προορισμό μια μυστηριώδη σπηλιά, στην οποία πιστεύει ότι γεννήθηκε και πέρασε τις προηγούμενες ζωές του. 

Με την έκτη μεγάλου μήκους ταινία του, ο ταϊλανδός εικαστικός και σκηνοθέτης Βιρασεττάκουν κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ Καννών 2010, και το σινεμά του ξαφνικά βρέθηκε στις οθόνες του κόσμου προτείνοντας μια συναρπαστική οπτική.

Σκην.: Απίτσατπονγκ Βιρασεττάκουν
Πρωτ.: Θαναπάτ Σαϊσεϊμάρ, Τζεντζίρα Πόνγκπας, Σάκντα Καϊμπουάντεε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...