Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

INCARNATED


Η Εύα Μαρία Λεονάρδου (ηθοποιός)με καταγωγή από τις Αρχάνες, η οποία ζεί στο Λ.Άντζελες τα τελευταία 8 χρόνια, κατάφερε με μόλις 331$ να δημιουργήσει ένας άκρως επαγγελματικό trailer για την ταινία που ετοιμάζει και να δώσει υποψηφιότητα σε ένα διεθνή διαγωνισμό!!! Οι φιναλίστ θα πάνε στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το έπαθλο θα είναι η χρηματοδότηση της ταινίας!

Η παραγωγή της ταινίας πραγματοποιήθηκε με μία ερασιτεχνική ψηφιακή κάμερα, 3 φώτα και με αρκετή βοήθεια από φίλους και συγγενείς! Αξίζει να σημειωθεί ότι ουσιαστικά χρειάστηκε μόνο ένας διευθυντής φωτογραφίας καθώς όλα τα άλλα (σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, μοντάζ, σκηνικά, κτλ) τα έκανε μόνη της η Εύα Μαρία Λεονάρδου…!

Στον διαγωνισμό τον οποίο συμμετέχει η ηθοποιός έχουν μεγάλη σημασία οι προβολές που έχει το trailer στο youtube αλλά κυρίως τα «Like» από όσους έχουν λογαριασμό εκεί.

Εμείς να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία!!!



 

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι 50 φιναλιστ θα έχουν ειδοποιηθεί μέχρι τις 28 Μαΐου.
    Οπότε υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο και θα ήταν καλό να παροτρύνουμε φίλους και γνωστούς να δουν το βίντεο και φυσικά να κάνουν Like.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: "Like" μπορείτε να κάνετε μόνο άμα έχετε ή αν φτιάξετε λογαριασμό στο ΥouΤube, κατά πάσα πιθανότητα και εάν έχετε gmail. Μην πατάτε το Like πάνω από μία φορά, γιατί ακυρώνονται όλες οι απόπειρές σας και μπλοκάρονται τα Likes των επομένων. Πατήστε μία φορα και ανανεώστε τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι το Like σας έχει καταγραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...