Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Arizona Dream


Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται. 

Σήμερα Τετάρτη 25/7 στις 21.30 προβάλεται η ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα "Arizona Dream".
 
Ένας Εσκιμώος κυνηγός επιστρέφει με το έλκηθρο σπίτι του έχοντας πετύχει να ψαρέψει έναν ολόφρεσκο μπακαλιάρο, ένα ψάρι που το βλέπουμε πολλές φορές μέσα στην ταινία σε διάφορες μορφές! Εν τω μεταξύ ο Aξελ, σαν πραγματικός φυσιολάτρης, ζει ευτυχισμένα στη Νέα Υόρκη βάζοντας ετικέτες με ονόματα στα ψάρια. Η ευτυχία του όμως αυτή παίρνει τέλος, όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αριζόνα γα να παραστεί στο γάμο του θείου του. Πρόκειται για ένα καλοστημένο τέχνασμα των δικών του, προκειμένου να τον πείσουν να γυρίσει πίσω και να ασχοληθεί με την οικογενειακή τους επιχείρησης. Στην Αριζόνα, ο Aξελ συναντά δύο περίεργες γυναίκες, οι οποίες αν και γεμάτες ζωντάνια έχουν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Γνωρίζεται καλύτερα με τη μια και αποκτά σχέση μαζί της, ενώ η άλλη πλούσια αλλά καταθλιπτική παίζει με το ακορντεόν τις μελωδίες σε ένα κοπάδι από μικρές χελώνες.

Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
 
Είσοδος Ελεύθερη.

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...