Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ντέιβιντ Φίντσερ και Σαρλίζ Θερόν μαζί σε τηλεοπτική σειρά





Η μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια έχει "ανέβει" επίπεδο με αποτέλεσμα κατά καιρούς να έχει προσελκύσει πολλά μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης. Το Netflix, το πιο επιτυχημένο cable κανάλι μαζί με το HBO, ετοιμάζεται να βγάλει έναν ακόμα "άσσο από το μανίκι". Μετά από τις επιτυχίες (House of Cards, Bloodline, Orange Is The New Black, Narcos, Daredevil και πολλά άλλα) ετοιμάζει το Mindhunter.

Με τη σκηνοθετική σφραγίδα του David Fincher (Seven, Fightclub, Social Network, Gone Girl) και με την βραβευμένη με Oscar Charlize Theron σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα έχουμε πολλά να περιμένουμε. 

H σειρά (η οποία θα είναι δραματική) θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 1996, Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit των John Douglas και Mark Olshanker, το οποίο θα μιλάει για τις τεχνικές εξιχνίασης εγκλημάτων του FBI.

Οι λάτρεις των σειρών και ακόμα περισσότερο οι φαν του Ντέιβιντ Φίντσερ, ο οποίος έχει ασχοληθεί ξανά με κατά συρροή δολοφόνους σε ταινίες του όπως το Se7en και το Zodiac σίγουρα περιμένουν την σειρά με ανυπομονησία και υψηλές προσδοκίες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...