Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Κινηματογραφικές προβολές: "Ιατρική και Σινεμά"


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας σε συνεργασία με το Μουσείο Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης και τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου διοργανώνουν μια σειρά προβολών με θέμα Ιατρική και Κινηματογράφος.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 20.30 από τις 25 Απριλίου ως τις 23 Μαΐου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου προβάλεται η ταινία "Απ' τα κόκκαλα βγαλμένα" του Σωτήρη Γκορίτσα.
 
Ένας ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός ξεκινάει την καριέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. Εκεί ανακαλύπτει πως γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι και νοσηλευτές ,αλλά και ασθενείς, είναι όλοι συμμέτοχοι σε μια παράλογη κωμικοτραγική πραγματικότητα. Ανακαλύπτει το πως ένα δημόσιο σύστημα που φτιάχτηκε για να υπηρετεί τον άνθρωπο έχει εξελιχθεί σε δήμιό του. Για αυτό και επιχειρεί να του αντισταθεί.

Μια κατά τα άλλα καλή κωμωδία, που σίγουρα σε αρκετές σκηνές θα θυμίσει σε πολλούς από τους θεατές περιστατικά από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο...
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ (RED SPARROW)

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είνα...