Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Το Πουλί με τα Κρυσταλλένια Φτερά



Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται.

Σήμερα Πέμπτη 6/9 στις 21.30 προβάλλεται η ταινία του Ντάριο Αρζέντο "Το Πουλί με τα Κρυσταλλένια Φτερά".

Ο Σάμ ένας Αμερικανός συγγραφέας στη Ρώμη, γίνεται ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια απόπειρα δολοφονίας, όπου ένας άνδρας με απειλητική όψη, καμπαρντίνα και μαύρα δερμάτινα γάντια επιχειρεί να δολοφονήσει μια γυναίκα. Στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει παγιδεύεται σε μια μεγάλη τζαμένια πόρτα και παρακολουθεί ανήμπορος το συμβάν. Όταν τελικά η γυναίκα διασώζεται, η αστυνομία της αποκαλύπτει ότι είναι το πρώτο θύμα που καταφέρνει να βγει ζωντανό από τα χέρια του δολοφόνου, γνωστού για τη δράση του. Καθώς όμως η αστυνομία αδυνατεί να συλλάβει το δολοφόνο ο Σαμ αποφασίζει να ξεδιαλύνει ο ίδιος την υπόθεση και ξεκινά τη δική του έρευνα. 


Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Είσοδος Ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...