Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος Αρχανών: Reservoir Dogs


Η Κινηματογραφική Ομάδα Αρχανών επιστρέφει ξανά στη δράση και μάλιστα σε νέο χώρο. Ο ατμοσφαιρικός θερινός κινηματογράφος των Αρχανών παραχωρήθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων των φίλων του κινηματογράφου όπου και αν βρίσκονται. 
 
Σήμερα Τετάρτη 5/9 στις 21.30 προβάλεται η ταινία του Ταραντίνο "Reservoir Dogs".
 
Μετά από μια επιτυχημένη κατά το ήμισυ ληστεία, η συμμορία συγκεντρώνεται σε μια αποθήκη για να μετρήσει και να τιμήσει τους νεκρούς της. Ανάμεσα στους παρόντες, ο κος Ασπρος, ο κος Πορτοκαλί, ο κος Ροζ, που παραπονιέται στον αρχηγό ότι το όνομα που του έδωσε είναι λίγο θηλυπρεπές ο ίδιος θα προτιμούσε το κος Βιολετί το αφεντικό και ο γιος του, Εντι. Πρόκειται για μια εξαιρετικά βίαιη ταινία που όμως, χάρη στο πηγαίο χιούμορ της και στην «πολύχρωμη» παράνοια των διαλόγων της, μετατρέπεται σε μια άκρως απολαυστική περιπέτεια. 

Θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανέμονται σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 
 
Είσοδος Ελεύθερη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...