Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Πρόταση εβδομάδας: KAME KOUMMANDO

Μετά από την επιτυχημένη της πορεία και με την συμμετοχή σε 5 Διεθνή Φεστιβάλ, με δυο βραβεία: αυτό του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ στο Διεθνές Φεστιβάλ Πελλοπονήσου και ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΕ στο Διεθνές Φεστιβάλ Λονδίνου, προβάλλεται ξανά η ταινία του σκηνοθέτη Μανόλη Δαμιανάκη. O Kame Koummando, ζει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Επιθυμία του το Πνεύμα του να επιστρέψει πίσω στο χρόνο στον Πλανήτη. Τα κοινωνικά φαινόμενα βρίσκονται σε έξαρση και οι ανθρώπινες ψυχές είναι μπερδεμένες.

Σκηνοθεσία: Μανόλης Δαμιανάκης
Ηθοποιοί: Φώτης Αρμένης, Αγάπη Μανουρά, Κώστας Δαμιανάκης

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός όλης της ταινίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία έως τα 23 του και αργότερα την ακολούθησε επαγγελματικά. Η προσωπική του αναζήτηση και αγάπη για τις τέχνες τον οδήγησαν στον κινηματογράφο. Παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου στο New York College στην Αθήνα . Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά σποτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ (RED SPARROW)

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είνα...