Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πρόταση εβδομάδας: KAME KOUMMANDO





Μετά από την επιτυχημένη της πορεία και με την συμμετοχή σε 5 Διεθνή Φεστιβάλ, με δυο βραβεία: αυτό του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ στο Διεθνές Φεστιβάλ Πελλοπονήσου και ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΕ στο Διεθνές Φεστιβάλ Λονδίνου, προβάλλεται ξανά η ταινία του σκηνοθέτη Μανόλη Δαμιανάκη. O Kame Koummando, ζει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Επιθυμία του το Πνεύμα του να επιστρέψει πίσω στο χρόνο στον Πλανήτη. Τα κοινωνικά φαινόμενα βρίσκονται σε έξαρση και οι ανθρώπινες ψυχές είναι μπερδεμένες.

Σκηνοθεσία: Μανόλης Δαμιανάκης
Ηθοποιοί: Φώτης Αρμένης, Αγάπη Μανουρά, Κώστας Δαμιανάκης





Ο σκηνοθέτης και δημιουργός όλης της ταινίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία έως τα 23 του και αργότερα την ακολούθησε επαγγελματικά. Η προσωπική του αναζήτηση και αγάπη για τις τέχνες τον οδήγησαν στον κινηματογράφο. Παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου στο New York College στην Αθήνα . Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά σποτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόταση εβδομάδας: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ( Killers of the Flower Moon )

  Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμ...